Kilenc sportág között válogathatunk!

A kézilabdázók, a labdarúgók, a kosárlabdázók, a röplabdázók, a vízipólósok, a birkózók, a tollaslabdázók, az akrobatikus tornászok is megméretik magukat, de ha Ön is mozogna, akkor remek lehetőség a 2030 perc közösségi váltófutás a gáton.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Zsinórban hatodik rangadóját játssza az ÉRD női kézilabda csapata. Szabó Edina együttese a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Dunaújvárosi KKA-t látja vendégül az ÉRD Arénában, április 14-én, 18 órakor. Részletek ide kattintva! 

K&H női kézilabda liga, 20. forduló
04.14., 18.00:
ÉRD–DKKA

LABDARÚGÁS

Az NB III Nyugati csoportjának 23. fordulójában az Érdi VSE a Tintahalak SE-Szabadkikötő vendégeként lép pályára április 14-én, 16 órakor. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítik! Részletek itt érhetőek el!

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló
04.14., 16.00:
THSE-Szabadkikötő–Érdi VSE

KOSÁRLABDA

A férfi kosárlabda NB II (harmadosztály) nyugati csoportjának 22. fordulójában a BKG-VMG DSE április 15-én, 16 órakor a Kozármislenyt látja vendégül. A csapatok között a tabellán ugyan csak három hely a különbség, ám a Baranya megyeiek 13–8-as győzelmi aránnyal állnak, míg az érdiek jelenleg kilenc győzelmük mellett tizenegyszer hagyták el vesztesen a játékteret.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 22. forduló
04.15., 16.00:
BKG-VMG DSE–Kozármisleny-FONTI-FIVE-Petőfi SE

RÖPLABDA

Három helyszínen az utánpótlás. Előbb az Országos Mini Bajnokság soros fordulójában, Dunakeszin, majd a Budapest bajnokság leányfalui eseményén lesz érdekelt a Delta RSE Érd mini csapata. A szuperminik is a Budapest bajnokságban lépnek pályára.

04.14.: Országos Mini Bajnokság, Dunakeszi
04.14.: Budapest Bajnokság, Szupermini, Budapest
04.15.: Budapest Bajnokság, mini, Leányfalu

VÍZILABDA

A serdülők és a 2006-osok is vízben! A Budapesti Honvéd SE-Érd serdülő csapata a Budapest Bajnokság rájátszásában a házigazda Vasas SC-vel vív meg a Komjádi Béla uszodában, április 14-én, 12.30-kor, míg aznap délelőtt a 2006-os együttes a Kőnigh György Gyermekbajnokságban az OSC VSE II ellen meccselnek a Hajós Alfréd uszodában az érdiek.

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság, rájátszás, 10-15. helyért, 5. forduló, Komjádi Béla uszoda
04.14., 12.30:
Vasas SC–Budapesti Honvéd SE-Érd

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, rájátszás, 13-24. helyért, 8. forduló, Hajós Alfréd uszoda, 33 méteres
04.14., 09.00:
OSC VSE II–Budapesti Honvéd SE-Érd

BIRKÓZÁS

Esztergomban a birkózók! A serdülők kötöttfogású, szabadfogású és női minősítési versenyét rendezik Esztergomban a hétvégén, ahol az Érdi Spartacus SC öt fiú birkózója lép szőnyegre.

04.14., Esztergom: Kötött- és szabadfogású és női minősítési serdülő verseny

TOLLASLABDA

Pécsen rendezik az U11-es és az U17-es korosztály tollaslabdázóinak országos bajnokságát, ahol az Érdi VSE több versenyzője is ütőt ragad. Az U11-eseknél négy érdi lesz érdekelt, Harmos Boldizsár, Zsarnai Milán, Körmendi Gergely, valamint Kis-Kasza Arabella. Az U17-es korosztályba négyes is felmentek, az U15-ös válogatott Kis-Kasza Miklós és Györgylőrincz Krisztina, illetve Perényi Zsófia és Boros Zsófia, de utóbbi két versenyző szereplése még kérdéses.

AKROBATIKUS TORNA

Két csapattal, számos egységgel! Az Érdi Torna Club és az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület is több egységgel képviselteti magát az országos bajnokság második pontszerző viadalán, Szegeden. Az akrobatikus tornászok Abonyban kezdték a versenyek sorát, míg a szegedi után május elején az FTC által rendezett tornán folytatják.

SZABADIDŐ

Ismét nekivágnak! Péntekről szombatra fordulva elindul a mezőny az ófalusi gáton, ahol idén is megtartják a maratoni, 2030 perc hosszú váltófutást. A közösségi váltófutáson bárki, bármekkora távot teljesíthet, a lényeg, hogy ne szakadjon meg a lánc és egészen vasárnap délelőtt 9.50-ig fussanak.

Részletek ide kattintva érhetőek el!

Címkék