HETI MENÜ – 2018. Június 17.
A Magyarországot képviselő Pohner Ádám június 11-én hétfőn, a Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjének első napján versenyzett Torinóban. A megmérettetésen a kontinens 20 szakácsa mérte össze tudását hétfőn és kedden, közülük tízen juthattak tovább a 2019-es lyoni világdöntőre, köztük nyolcadik helyen Pohner Ádám és csapata. A balatonszemesi Kistücsök étterem séfhelyetteséről és a versenyről az étterem tulajdonosát, Csapody Balázst kérdezzük.
Extra édes paradicsom az alig három éves veresegyházi ultramodern üvegházból. Ez a Veresi paradicsom, ahol a kiváló minőségre esküdtek fel a termesztési folyamat kialakításakor. Gasztronómiai értelemben is sikeresek lettek, több Michelin-csillagos étterem beszállítói. Mit jelent a hidokultúrás termesztés? Miért kell hajat mosnia a látogatóknak, és miért olyan ott minden, mint egy laboratóriumban? A Veresi paradicsom adja a világ egyik legédesebb paradicsomát, kíváncsiak voltunk, hogy csinálják.