Ne közlekedjen megszokásból az M0-on!

Az M0-ás autópályán felújítják a hidakat, aminek köszönhetően az autók tereléssel közlekedhetnek majd. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint az M0-s autóút déli szektorán, az 51-es főút és az M6-os autópálya közötti szakaszán található hidakat felújítják, az M1-es autópálya felé vezető oldalt pedig ezzel egy időben beton burkolatúra építik át a szakemberek.

Hasonló tartalmaink:

A munkálatok idejére az érintett pályaoldalt teljes egészében a kivitelezés idejére szakaszosan lezárják. A lezárt szakaszok előtt a forgalmat sávelhúzással vezetik át a szemközti oldalra.

A forgalomterelés kiépítése 2018. július 29-től, vasárnaptól várhatóan két hétig tart, amelyet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az esti, éjszakai időszakban végez.

Vasárnaptól az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 7-es út és a halásztelki csomópont között, illetve a Ráckevei Duna-híd térségében kell útszűkületre és sávelhúzásos terelésre számítani.
Az M1-es felé vezető oldalon továbbra is a belső sávok zárására kell készülni a Ráckevei Duna-ági híd térségében és az M6-os autópálya csomópontja térségében.

A forgalomterelések teljes kiépítése után, várhatóan augusztus közepétől nem lehet kihajtani az M1-es felé vezető oldalról az M6-os autópályára és Nagytétény, Budatétény felé. Az erre közlekedők a 6-os számú főúti csomópontban hagyathatják el az autóutat és a 6-os számú főúton keresztül érhetik el úti céljukat. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalról nem lehet majd a 6-os főútra balra kanyarodni Érd, Pécs felé. Az erre közlekedőknek az autóútról korábban kell lehajtaniuk és az M6-os autópályán közlekedhetnek, amelynek az M0 autóúttól Érd észak csomópontig tartó szakasza díjmentesen vehető igénybe.

Címkék