« HETI MENÜ – 2018. Július 15.

A legjobb rántott húsokat szemlézte az egyik gasztronómiai portál – persze, ők is arra jutottak, hogy a minőségi bécsi szeletek újbóli szárnyalását mégiscsak Bíró Lajos kezdte el. Azóta többen is odaálltak a fritőz mögé, hogy ők is tisztességes formában adják oda a vendégeknek ezt a megkerülhetetlen kaját. Bíró Lajos egyik konyhájában, a Buja Disznókban beszélgettünk még az üzlet nyitásakok – akkor és ott kezdődött minden új-rántott hús fronton.
KGB, vagyis a Kálvin Gasztro Bisztro neve nem ismeretlen a hallgatóknak. Beszámoltunk arról, hogy nagyobb vendégtérrel, és terasszal folytatták a munkát a Ráday utcában, Café Delion Bistro néven. Megkérdeztük, náluk hogyan készül egy igazán mai gulyásleves? Nyúzó Imre séf lesz a vendégünk.