Ott vannak a döntőben!

Bejutott a Strandröplabda Magyar Bajnokság augusztus 11-én és 12-én megrendezett döntőjébe az érdi Tátrai Nikolett, aki oldalán Papp Dóra Lujzával vette sikerrel az ob-fordulókat.

Hasonló tartalmaink:

A Magyar Röplabda Szövetség hivatalos oldalán tette közzé az ob-finálé mezőnyét, amelyre a fordulókon elért eredmények után kapott pontokkal lehetett bejutni. A Strandröplabdázásért Sportegyesület érdi sportolója, Tátrai Nikolett és Papp Dóra Lujza fejenként 560-560 egységet gyűjtött a pontszerző viadalokon, amely sorrendben a hatodik legtöbb, így ők ott lehetnek a Lupa Beachen augusztus 11. és 12. között rendezett döntőn is, ahol összesen 16-16 páros indul mindkét nemnél.

A Tátrai–Papp kettős a háromfordulós selejtező első állomásán, Tatán a főtáblán előbb a későbbi bronzérmestől kaptak ki, majd a vigaszágon is vereséget szenvedtek. A második fordulóban, Nyíregyházán nem jutottak az egyenes kieséses szakaszba, míg az utolsó pontszerző viadalon, Dunaújvárosban Tátraiék egészen az elődöntőig meneteltek, majd a negyedik helyet szerezték meg, amely eddigi legjobb eredményük a felnőtt mezőnyben.

Emellett Tátrai még részt vett a nancsingi U19-es világbajnokságon is, míg a gödöllői U20-as versenyen ezüstérmesek lettek Papp Lujzával.

Címkék