Útlezárás lesz csütörtökön és pénteken a Szent István úton

Csütörtökön és pénteken fejezik be a Szent István út aszfaltozását a Kossuth Lajos utca és a Tárnoki út közötti szakaszon, amihez a lakosok és a környéken közlekedők türelmét kéri Simó Károly alpolgármester. Ezen a két napon a Szent István út érintett szakaszát és a keresztutakat felváltva lezárják a forgalom elől, de szombaton már zavartalanul lehet közlekedni itt.

Hasonló tartalmaink:

A Szent István út felújítása már elkezdődött június végén a kötőréteg kialakításával. Ezúttal a kopóréteg is fel fog kerülni, amivel elnyeri végleges szintjét az út.

A munkálatok alatt csütörtökön és pénteken csak a Volánbusz járatait engedik majd be az útra, és a keresztutcák csatlakozását is  lezárják. A friss aszfaltra nem lehet ráállni, hagyni kell azt legalább pár órát állni, ezt az ott lakóknak érdemes szem előtt tartaniuk a gépkocsijaik be- és kiállásakor, hangsúlyozta Simó Károly.

A kopóréteg felkerülésével a Szent István útnak ez a szakasza elkészül. A lokális vízelvezetési problémákat, ahol a keresztutcáknál, a kapubeállóknál vagy egyéb szintkülönbségek miatt gond akadt, a következő hetekben fogják megoldani.

Simó Károly alpolgármester azt is hozzátette, hogy a magasabb helyről, például a Lőcsei utca felől érkező víz bár korábban nagyobb gondokat okozhatott, a Lőcsei-Tárnoki-Szent István út kereszteződésénél elkezdődtek az ároképítési munkálatok, és ha ez befejeződik, a későbbiekben egyáltalán nem fog problémát okozni a csapadék az itt élőknek.

Címkék