Kigyulladt egy érdi családi ház

Tűz ütött ki egy családi házban Érden, az Ágnes utca és a Cecília utca sarkán kedd délután. A tűz keletkezésekor az épületben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt, de a lakókat ki kellett költöztetni otthonukból – tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. VIDEÓVAL

Hasonló tartalmaink:

FRISS: Csámpai Attila szerda reggeli közleményében tudatta: az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták át a házat. A tűzoltás során egy háztartási, illetve egy autógáz palack felhasadt. Az oltási munkálatokat nagyban nehezítette az udvaron felhalmozott nagy mennyiségű hulladék. Az épület tetőszerkezet, valamint a födém beszakadt, így az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

*****

Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely Érden keletkezett egy családi házban, az Ágnes utca és a Cecília utca sarkán.Teljes terjedelmében égett a mintegy hatvan négyzetméter alapterületű épület. A város hivatásos tűzoltói fékezték meg a tüzet.

Az oltást nehezítette a ház udvarán felhalmozott, nagy mennyiségű hulladék.

Mivel egy gázpalack is kigyulladt, elővigyázatosságból mintegy negyven embernek el kellett hagynia a környék családi házait, de ők már visszatérhetnek az otthonukba. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során.

Videó: ÉrdTV, fotók: PMKI Érd HTP)

Címkék