A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

Érzelmeink és döntéseink logikája: dr. Mérő László előadása végre Érden! Október 17-én kihagyhatatlan program várja Érden a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget, ugyanis a népszerű Nyitott Akadémia sorozat keretében először találkozhatunk a Szepes Gyula Művelődési Központban az egyik legnépszerűbb magyar pszichológussal, Dr. Mérő Lászlóval.

Hasonló tartalmaink:

A remek humoráról és izgalmas, lényeglátó gondolkodásmódjáról ismert tudós előadásait országszerte mindenhol vastapssal köszöni meg a közönség. Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. (Könyvei megjelentek már angolul és németül is, és hamarosan várhatók az arab, orosz és kínai kiadások.) A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek ugyanis mind az erősségei közé tartoznak.

Érdi előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink? Szabad-e a szívünkre hallgatni, vagy akkor tesszük jobban, ha inkább az eszünkre támaszkodunk? És mit tegyünk, ha egészen mást súg a szívünk, mint az eszünk? Mire törekedjünk: az elégedettségre vagy az optimumra? Mikor járunk jobban? Dr. Mérő László segít jól dönteni.

A Nyitott Akadémia helyszíni standján – sok más, pszichológiai témájú könyv mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Dr. Mérő László könyveit is, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál. Az előadásra jegyek kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a Szepes Gyula Művelődési Központban.

(Érdi Újság, kép: Nyitott Akadémia)

Címkék