Tollaslabda: hat érem Seregélyesről

Az Érdi VSE kilenc tollaslabdázója ragadott ütőt a seregélyesi Pesti Sport Pelikán Kupán, ahonnan egy arany-, egy ezüst- és négy bronzéremmel tértek haza.

Hasonló tartalmaink:

U9-es, U11-es, U13-as és U15-ös egyéni, illetve U13-as és U15-ös páros kategóriákban hirdettek győztest a seregélyesi D-kategóriás utánpótlás tollaslabdaverseny első fordulójában.

A viadalon az U9-esek között a fiúknál Dancs Olivér bronzérmes lett, míg Kovács Marcell az U11-eseknél egyéniben, valamint párosban Szabó Domonkossal egyaránt a harmadik helyet szerezte meg, míg Zsarnai Milán és Borbás Dávid nem ért el pontszerző helyezést.

Az U13-asoknál Schvirján Zsófia párosban a szegedi Tóth Dórával aranyérmes lett, míg egyéniben a dobogó legalsó fokára állhatott. Mellette a hozzá hasonlóan korosztályos válogatott Zsarnai Marcell egy ezüstérmet gyűjtött be, míg Horváth Levente nem fért a dobogóra.

A legnagyobbaknál, azaz U15-ben Horváth Barnabás volt érdekelt, aki egyéniben nem tudott a legjobbak között végezni, viszont az U13-ból felversenyző Zsarnai Marcellel az oldalán párosban bronzérmet szerzett.

Eredmények, Pesti Sport Pelikán Kupa, 1. forduló, Seregélyes
U9: Dancs Olivér 3. hely
U11: Kovács Marcell 3. hely
U11 páros: Kovács Marcell–Szabó Domonkos 3. hely
U13: Zsarnai Marcell 2. hely, Schvirján Zsófia 3. hely
U13 páros: Schvirján Zsófia–Tóth Dóra 1. hely
U15 páros: Horváth Barnabás–Zsarnai Marcell 3. hely

Címkék