Sorban állás helyett foglaljon időpontot a NAV-nál!

Ha adóügyeit személyesen szeretné intézni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV), honlapunkon előre lefoglalhatja az Önnek megfelelő időpontot központi ügyfélszolgálatainkra. Munkatársaink Budapesten a Dózsa György út 128-132. szám alatti ügyfélszolgálaton fogadják az időpontra érkezőket.

Mielőtt valaki útnak indul, érdemes nemcsak előzetesen időpontot foglalni, hanem tájékozódni az átlagos várakozási időkről is, így biztosan elkerülhető az esetleges sorban állás.

A NAV honlapján (www.nav.gov.hu) a kiválasztott központi ügyfélszolgálat címére kattintva foglalható időpont, legkorábban a foglalását követő második napra és legfeljebb két hétre előre. A legközelebb eső ügyintézési hely megtalálásában az ügyfélszolgálati kereső segít.

Az adózó lakhelyétől, székhelyétől függetlenül bármelyik ügyfélszolgálaton intézhetők az alábbiak:
- adó-, jövedelem- és illetőségigazolás,
- általános adójogi tájékoztatás
- adókártya-igénylés,
- bevallás-ügyintézés,
- egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés,
- egyéb adóalany-nyilvántartási ügyek,
- adószámla-ügyintézés,
- mentorálás,
- bankkártyás befizetés, csekkigénylés,
- ügyfélkapu-ügyintézés.

Ha valaki másnak az ügyében szeretne intézkedni, a képviseleti jogosultságot meghatalmazással vagy egyéb okirattal kell igazolnia. A személyes ügyintézéshez személyazonosságot igazoló okmány és adókártya szükséges.

A központi ügyfélszolgálatokra az alábbi linkre kattintva lehet időpontot foglalni: http://nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa.

Hasonló tartalmaink:
Címkék