HETI MENÜ – 2016. JANUÁR 31.

Hetedik Furmint Február kóstoló lesz a Vajdahunyad Várában, február negyedikén. 170 féle furmint hazai, és immár külföldi pincészetekből is. Kézdy Dániel ötletgazdát kérdezzük a rendezvény eddigi eredményeiről.

Hogy néz egy hongkongi, ha tokaji aszút kóstol? Takaró Rita Bormarketig tanácsadó a Tokaj-hegyaljai borok nemzetközi piacra segítéséről, eddigi tapasztalatairól számol be.

Borsmenta. Egy új gasztronómiai honlap, a Nagy Séfkönyv szerzőjétől, Szabó Edit újságírótól. Örömmunka, az örömzenélés mintájára. Ízlésformálás és tájékoztatás a hazai gasztronómiáról.

Orosz népi ételeket kínáló gasztrobár nyílt Moszkva tér néven a Belvárosi piacon. Az anyaintézmény, az Arany Kaviár étterem séfje Nyíri Szása mesélt a terveiről, most pedig hivatalosan is megnyílt a Moszkva tér a piac galériáján.

Címkék