HETI MENÜ – 2016. július 24.
Mi történik a bulinegyedben? Még mindig újabb helyek nyílnak a hetedik kerület belső részében. Milyen változásban van és mi felé tart a romkocsmanegyed? A 2000-es évek elején a Szimpla Kert után a második a Szóda volt, amelyik egy új kocsmakultúrát valósított meg a környéken, azóta mondhatjuk már: a világban. Kauteszky Dávid lesz a vendégünk, a helyszín nagy ismerője, beruházó és tulajdonos, aki Getto Gulyás néven pörköltözőt nyitott még a télen. Erősödik tehát a gasztro-vonal a bulinegyedben.
Orosz hagyományos népi ételek az egyik legfelkapottabb helyszínen, a Hold utcai Belvárosi piacon. Az Arany Kaviár orosz étterem nyitott itt egy gasztrobárt Moszkva tér néven, hamar megtelt a piac galériája ebédidőben. A hatalmas ország színes konyhai kínálata időnként a kis evős bárban is frissül, de pelmenyi mindig van a táblán. Elmondjuk, mi is az.