HETI MENÜ – 2016. augusztus 7.
Fagylalt és sütemény! A napokban mutatták be a gasztronómiai újságíróknak és bloggereknek az Andrássy út legújabb cukrászdáját, a Hisztéria Cremeria-t. A tulajdonosoknak több évtizedes tapasztalata van a fagyik területén, a legkorszerűbb olasz gépekkel dolgoznak. Pont ezért volt meglepő, hogy a már szokásossá váló nagy, habosra dagasztott és díszített tégelyek helyett a régmúltból ismerős süllyesztett, fedett edényekből lapátolják a fagylaltot. Mit tud ez a technológia?
Misztikum övezi a szarvasgombát, emellett a közhiedelem szerint arany ára van, disznóval keresik, és jó gombapörköltet lehet belőle főzni. Mi az igazság? Jövő hétvégén lesz a Jásziványi Szarvasgomba Ünnep. A szervezővel, Bagi Istvánnal beszélgetünk.