HETI MENÜ – 2016. szeptember 25.

Bécsi strudel, lágy fánk, kitűnő fagylaltok a Wiener Szalonban. Nicolas Göndöcs, a magyar származású tulajdonos segít megértetni, hogy miért van elmaradva a hazai cukrász szakma a bécsihez képest, mitől jó a fagyi, mennyire számít az alapanyagok minősége. A Wienerben hagyományos bécsi reggelit is kapni, de nem hiányozhat a jó debreceni sem.
Két hét múlva, október 8-án Piros Lábos Fesztivál lesz Szigetmonostoron, a Szentendrei-sziget bájos falucskájában. A macskaköves Fő utca már harmadik alkalommal telik meg, lesz kulturális program, koncertek, kézműves foglalkozások, sport, és persze helyi ételek. A Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem a tőle megszokott minőségben, de hagyományosabb fogásokkal várja a fesztiválozó közönséget. Mi lesz a fazékban?

Hang file letöltése

A műsor archívuma.

Címkék