HETI MENÜ – 2016. November 20.
Bemutatjuk a Gault&Millau Magyarország 2017 étterem- és borkalauz értékelése szerint Az év konyhafőnöke címet kiérdemelt Pesti Istvánt, aki a Bábel és a Michelin csillagos Tanti után a Platánban van Tatán, ott készíti el legendásan szép és harmonikus tányérjait. A Platán ma a három legjobb hazai vidéki étterem egyike, az Encsi Anyukám mondta és a Mádi Udvarház szintén 15 pontos eredményével, fej-fej mellett.
2016. november 15-én jelent meg a Gault&Millau Magyarország 2017 étterem- és borkalauz. A Gault&Millau világviszonylatban a két legjelentősebb nemzetközi étteremkalauz egyike. A kiadvány 231 hazai étterem és 569 bor tesztjét tartalmazza, bemutat továbbá 163 borászatot és 244 szállodát. A címek nagyrészt nem egyetlen év munkáját díjazzák, hanem több év teljesítményét. Aranyszalag Minőség Tanúsítványra idén az akasztói szikiponty volt méltó. Őket is bemutatjuk.