HETI MENÜ – 2018. Február 4.
Jövő héten nyit a Sirha Budapest szakkiállítás, ahol a régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei találkoznak a szektor legjavával, a szakma újdonságaival. A kiállítás első napján, február 7-én kerül sor a 3. Sirha Országos Desszertversenyre, majd 8-án a Bocuse d’Or magyar döntőjére, ahol kiderül, kik lesznek a következő magyar csapat tagjai, akik képviselik hazánkat a torinói Európai Döntőn idén júniusban. Csapody Balázs, a Bocuse d’Or Magyarország alelnöke mondja el a tudnivalókat.
Nemrégiben nyerte el Koch Csaba borász a Magyar Borszakírók Köre által odaítélt Magyar Bor Nagydíját 2012-es Csanád cuvée-jével. A borász nem pihen, sokat ígérő pezsgőpincét alapított.
Csupán két évvel ezelőtt vágott bele a pezsgőkészítésbe Koch Csaba, és az első, elkészült tételeket a napokban egy szakmai úton mutatta be borszakíróknak. Nagy sikerrel. A szakmai stáb szervezője, Izsák Norbert bormarketig szakértő a vendégünk.