HETI MENÜ – 2018. Április 8.
Street food Kínából! Április 2-án megnyílt a hazánkban legjobb kínai séfjeként ismert Wang Mester újabb helye, a Biang Bisztró az Oktogonnál. A negyvenes éveiben járó szakács neve fogalom; az első olyan autentikus konyhát vivő séf ő, aki nem elégedett meg az olcsó kínai büfék biztos, de unalmas kínálatával. Volt étterme a Telepy utcában, van a Gizellában és a Kínai Piacon, immár az Oktogonnál és hamarosan a Vámház körúton. Vele beszélgettünk.
Jövő hétvégén a gasztronómia őrültjeinek és rajongóknak ideális program lesz a baranyai Palkonyán. Ez a kis falu gasztro faluként kezd funkcionálni, annyi remek eseményük van, de nem a bográcsos falunapok szintjén: ők a feltörekvő, vagy már a hazai legjobbak közé sorolt vidéki éttermeket, borászatokat hívják össze időről időre. Ilyen esemény lesz április 14-én és 15-én, a HúSVÉT + SWEET, a húsvét utáni Stílusos Vidéki Éttermesek találkozója. Pauli Zoltán főszervező-házigazda a vendégünk.