HETI MENÜ – 2018. Április 29.
A héten hozták nyilvánosságra, hogy kik készíthettek idén BalatonBort a 2017-es évjáratból. A BalatonBor harmadik évjáratának fővárosi bemutatóján elmondták továbbá, hogy a régiós szervezetekkel együttműködve szabályozni kívánják a Balaton név használatát, egyeztetnek a villányi és egri borvidéki márkák képviselőivel, hogyan lehetne a jövőben egységes koncepciót kialakítani a hazai borpiac legígéretesebb új borkategóriájában, a közösségi márkák országos szintű összefogásával.
Május elsején újra Kocsmajális, ez az ötödik alkalom, hogy a belvárosi kocsmák képviselői bográcsozva segítenek egy civil szervezetet, az elkészített ételt a megvásárlója adományért cserébe kapja, közben ez egy főzőverseny is egyben. Idén minden eddiginél több “kocsma” jelentkezett be a főzőversenyre, a megvásárolt ételek árából a Heti Betevő Egyesület munkáját támogatják a résztvevők. A Heti Betevő minden vasárnap minőségi ebéddel vendégel meg több száz rászoruló embert. Mire lehet számítani idén a Kocsmajálison – megkérdezzük.