Szülők-nevelők bálját tartja az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium március 1-jén. Az esten fellép Peller Károly, a Fővárosi Operettszínház művésze is.

“Bálozzunk a gyermekekért” – ezt a mottót választotta idei bálja névjegyeként az iskola, amelynek első gimnáziumi évfolyama idén érettségizik. Az intézményt négy évvel ezelőtt, uniós pályázati pénzből újította fel az önkormányzat.  “A jövő iskolája” elnevezésű projekt révén teljes egészében megújult és gimnáziummá bővült az iskola.

T. Mészáros András polgármester az idei bálozókat levélben köszöntötte és polgármesteri keretéből is egy jelentős összeget ajánlott fel az iskola javára. Mint írja: “Emlékezetes év az idei, hiszen most érettségizik és ballag majd el az első gimnáziumi évfolyam, amely örökre beírja magát az iskola és a város történetébe. Ebből az alkalomból engedjék meg, hogy felajánljak a Gárdonyi közösségének félmillió forintot a polgármesteri keretemből. Fordítsák ezt a pénzt az iskola javára, olyan fejlesztésre, amely egyaránt szolgálja a diákok, a nevelők és a szülők érdekeit.”

A szombati Gárdonyi-bál sztárvendége Peller Károly, az Operettszínház művésze lesz.

Címkék