Döntetlennel kezdte a bajnokság tavaszi szezonját labdarúgó csapatunk. Az Érd a 16. fordulóban a Biatorbágy ellen lépett pályára, ahol 0:0-s végeredmény született, így mindkét csapat 1 ponttal gazdagodott.

Hasonló tartalmaink:

A budaörsi műfüves pályán rendezték meg a Biatorbágy-Érd bajnoki mérkőzést március 2-án, vasárnap. Az Érd a második, a Biatorbágy a negyedik helyről várta a találkozót. Miután az érd ősszel 3:1-re győzte le a Biatorbágyot, okkal reménykedhettek a győzelemben, azonban a sok lehetőség ellenére gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.

Limperger Zsolt vezetőedző elmondta, hogy az Érd az egy bajnoki pontjának és komoly előnyének köszönhetően őrzi második helyét a tabellán. A célok változatlanok, a csapat a jövőben is mindent elkövet annak érdekében, hogy dobogón végezzen.

A 42 pontos Vác továbbra is vezeti a tabellát, a mienknek 39 pontja van, míg a harmadik helyen álló Vecsés 33 pontos gyűjtött eddig. A Tura elleni találkozót március 8-án szombaton, 14.30-as kezdettel rendezik meg az Ercsi úti pályán.

Címkék