„Saját kezünkben van a sorsunk”

Székesfehérváron, a Mol Vidi FC második csapatának vendégeként játssza 2018-as utolsó bajnoki mérkőzését az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában, november 25-én, 11 órakor. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

Hasonló tartalmaink:

A Mol Vidi FC II elleni hazai mérkőzéssel kezdte a 2018/2019-es idényt az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában, ahol a házigazda Melczer Vilmos és Koós Gábor góljaival 2–1-re győzött, míg az előző szezont épp Székesfehérváron zárták a felek, ahol egy remek mérkőzésen Limperger Zsolt együttese Koós Gábor, Pallagi Botond, Németh Gábor Vince és Ebedli Zoltán góljaival győzött 4–1-re.

A két együttes az elmúlt években lejátszott hét mérkőzéséből hatot az érdiek nyertek, először és azóta utoljára még 2015. szeptemberében győztek a fehérváriak, amikor az akkor a harmadosztályban újonc érdieket az Ercsi úti Sporttelepen győzték le.

A mostani szezonban a Vidi II jelenleg a tizenharmadik helyet foglalja el a tabellán négy-négy győzelemmel és döntetlennel, illetve hét vereséggel. Azonban a fiatal társaság így is számos ellenfelét alaposan megizzasztotta, hiszen például a listavezető FC Ajka sem tudta győztesen elhagyni a játékteret Székesfehérváron (1–1). Toldi Gábor alakulata otthon a Csepel FC-t (5–0), a Tarr Andráshidát (1–0) és a Puskás Akadémia FC II-t (2–1), idegenben a Pénzügyőrt (1–3) győzte le, míg a BKV-val (3–3), a Ménfőcsanakkal (0–0) és a Sárvárral szemben (1–1) egyaránt idegenben ért el döntetlent. Ezek és a már említett érdi mérkőzés mellett otthon a III. kerülettől (2–3), a Nagykanizsától (1–3) és a Komáromtól (0–4), idegenben a Dunaharasztitól (3–2), a Pápától (3–0) és a THSE-től (1–0) szenvedett vereséget a Kisvidi.

– Úgy gondolom, hogy a saját kezünkben van a sorsunk, hogy három hónapig a második helyet nézzük majd. Bízom benne, hogy megnyerjük a mérkőzést és nem csak ősszel leszünk másodikak, hanem ott is telelünk – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, utalva arra, hogy az érdieknek egy pont az előnye a harmadik helyezett Komárommal és három a negyedik III. kerületi TVE-vel szemben a második helyen.

A november 25-én, 11 órakor kezdődő mérkőzést Leél-Őssy Ádám vezeti, segítői Nyerges Zsolt és Szabó Dániel lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 16. forduló
11.25., 11.00:
Mol Vidi FC II–Érdi VSE

Címkék