Ahogyan beköszönt a tavasz, minden évben megkezdődnek a szabadtéri programok, természetesen ezek közül legnépszerűbb a labdarúgás. Március 28-án az I. korcsoport, április 1-jén a II. korcsoport, április 2-án pedig a III. korcsoport körzeti fordulói zajlottak az Ercsi úton.

Hasonló tartalmaink:

 

Március 28-án rendezték meg az Ercsi úti műfüves pályán az I. korcsoport számára a kispályás foci körzeti fordulóját. A megmérettetésre két csapat nevezett, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, illetve a Tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola.

vlcsnap-2014-04-03-18h52m35s252

Április 1-jén a III. korcsoport, vagyis az 5-6. osztályosok versenyére került sor. Ők már  félpályás focit játszanak. Négy csapat nevezett, és ezúttal mind a négy meg is jelent, így a Batthyány, a Kőrösi, a Teleki és a Bólyai csapata szerepelt a fordulón.

Április 2-án szerdán, a II. korcsoport számára zajlott a kispályás foci körzeti fordulója, két iskola részvételével. Csak úgy, mint az I. korcsoport esetén, az érdi Batthyány Iskola és a tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola csapatai szerepeltek.

 

 

Az idén valamiért kevesebb csapat nevezett, pedig az elmúlt években mindig a labdarúgás volt a legnépszerűbb, és a legnagyobb létszámban mindig ebben a sportágban vettek részt a gyermekek a diákolimpián.

Címkék