Diákolimpiai viadalok

Diósdon a IV. korcsoportos, Százhalombattán a III. korcsoportos fiú kosárlabdázók diákolimpia körzeti versenyét, az Érdi Batthyányban pedig a IV. korcsoportos fiú kézilabdázók körzeti viadalát tartották.

Hasonló tartalmaink:

Diósdon az Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskolában tartották a negyedik korcsoportos fiú kosárlabdázók körzeti diákolimpiai versenyét. A tornára a házigazdák mellett az érdi Teleki Sámuel Általános Iskola és az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium csapatai neveztek, s a hazaiak nyerték azt, így továbbjutottak a piliscsabai területi döntőre.

Százhalombattán a III. korcsoportos fiú kosárlabdázók körzeti selejtezőjét rendezték, ahol a diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola, a százhalombattai Eötvös Loránd Általános Iskola, a százhalombattai 1. számú Általános Iskola és az érdi Marianum Általános Iskola közül a Marianum jutott tovább a megyei területire, amelyet február 26-án, reggel 9-től tartanak Törökbálinton – a házigazda Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola a körzetin a piliscsabai Páduait és a dömsödi Széchényit előzte meg a másik csoportban.

A Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában a IV. korcsoportos fiú kézilabdázók körzeti versenyét tartották öt intézmény alakulatainak részvételével.

Az első helyet az Érdligeti Általános Iskola szerezte meg – továbbjutva ezzel a megyei területi fordulóra, míg az ezüstérmes Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola selejtezőt játszik a területire jutásért. A bronzérem a házigazda Batthyány diákjainak nyakába került, míg a negyedik helyet a Vörösmarty szerezte meg, a sóskúti Andreetti Károly Általános Iskola és Művészeti Iskolát megelőzve.

Címkék