Megyedöntős a Batthyány

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték a diákolimpia játékos sportversenyét, melynek első két helyezettje továbbjutott a januárban, Törökbálinton rendezett megyedöntőre.

Hasonló tartalmaink:

Az alsó tagozatos diákoknak rendezett viadalon eredetileg négy iskola képviselte volna magát, ám a Százhalombattai 1. számú Általános Iskola végül betegség miatt lemondta a részvételt, így az ürömi József Nádor Általános Iskola és a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola vett részt a házigazdák mellett.

A játékos sportversenyen minden iskola tizennyolc alsó tagozatos diákkal nevezett, akik közül egy-egy akadálynál tizenketten teljesítették a pályákat.

A Batthyány Sportiskolai Általános Iskola számára rendkívüli fontosságú ez a viadal, így a szeptemberi tanévnyitó óta, heti két edzéssel készítette fel a csapatot Biró Attila, Horváth Anikó és Bojtárné Huff Melinda. Az első kilenc feladat után rendkívül szoros volt a mezőny, talán a törökbálintiak voltak azok, akik viszonylag nyugodt helyzetben várhatták a záró felvonást, a kötélhúzást, amelyet viszont az érdiek nyertek, miután két győzelemmel zártak, így eldőlt, hogy a Bálint Márton mögött a Batthyány végzett a második helyen, így továbbjutott a januári megyedöntőre.

Címkék