Ketten jutottak döntőbe

Csütörtöktől kezdődően Egerben rendezték a kispályás floorballosok országos diákolimpiai elődöntőjét. A Batthyány Sportiskolai Általános Iskola két egysége is továbbjutott a fináléba.

Hasonló tartalmaink:

– Nagyon jól sikerült, hat csapattal neveztünk, melyből a hazai rendezésű megyedöntőről öt továbbjutott – mondta Horváth Anikó, a Batthyány testnevelője. – Ott kettő bejutott az országos döntőbe, amit majd januárban Komáromban rendeznek, az egyik a negyedik, a másik harmadik korcsoportos lány csapatunk. Előbbiek első, utóbbiak második helyen jutottak tovább. A többiek sem értek el rossz eredményt, a harmadik korcsoportos fiúk harmadikként zártak, így pont lecsúsztak a továbbjutásról. Az első korcsoportos fiú csapatunk negyedik lett. A negyedik korcsoportos fiúk mezőnye mindig nagyon erős, itt a nyolc csapatból sikeresen negyedik helyen zártunk, ami sajnos nem ért továbbjutást, de csak egy-két góllal maradtunk le a továbbjutásról – tette hozzá.

Tavaly ugyanez a két csapat jutott be az országos döntőbe, amely idén is, akkor egy első és egy második helyet szereztek. Ennek kapcsán Horváth Anikó bízik benne, sikerül hasonló eredményt elérni, mint tavaly.

Címkék