Az Érd Szépe 2013 döntősei a Modell Divatiskola modelljeivel közös csapatot alkotva mutatták be több divatcég szemet gyönyörködtető ruháit az érdi tavaszi Nyitnikék Kiállítás és Vásár rendezvényen nagyszabású divatbemutató keretében. A fellépő lányok között ott volt a tavalyi szépségkirálynő, Simon Zsuzsa is.

Hasonló tartalmaink:

 

Az újdonsült kezdeményezés olyan jól sikerült, hogy a két csapat tagjai hamar összeszoktak, aminek egy fergeteges divatbemutató lett az eredménye. A rendezvény egyik különlegessége volt, hogy az eddig megszokottakon túl a  lányok munkaruhában is felléptek.

A csapat felkészítését Zámbó Vörös Viktória divattanár vezette mindvégig. A lányok szépítésében részt vett az Új Hullám fodrász szalonból Molnár Anikó mesterfodrász csapata valamint Kádár Andrea sminkes, akik együttes munkájának köszönhetően a várva várt eredmény sem maradt el. A Finta Rendezvényház pedig a bemutatóhoz szükséges kellékeket biztosította. A divatbemutató moderátora Dr. Medgyessy Ildikó volt. Záró elem a két csapat közös felvonulása volt, amikor az Érd Szépe tavalyi döntősei gyönyörű esküvői ruhákban búcsúztak a lelkesen tapsoló nagyszámú közönségtől. A külföldi testvérvárosaink éppen idelátogató delegációi körében is hatalmas sikert aratott a divatbemutató.
A Bemutató szervezése alatt a két csapat vezetője Zámbó Vörös Viktória , és az I. Érd Szépe verseny főszervezője Bada Zoltán volt, akik között kiváló munkakapcsolat alakult ki, így terveik között szerepel több hasonló, nagyszabású divatbemutató megrendezése városunkban.

 

folók: Velicsek László

Címkék