Április 22-én amatőr tollaslabda versenyt rendeztek az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, Nyuszi Kupa néven. A Nyuszi Kupát 30 fő részvételével rendezték meg az általános iskolások számára. A megmérettetés remek gyakorlási lehetőséget jelentett versenysportban érdekeltek számára, ebben a tanévben ugyanis még fontos pontszerző, illetve ranglista verseny vár az igazolt sportolókra.

Hasonló tartalmaink:

 

A tollaslabda kiemelt sportág a Batthyányi Sportiskolában, számos versenyt rendeznek, és egyre több fiatal űzi a sportágat. A diákolimpiai versenyek mellett kisebb tornának is rendszeresen otthont ad az intézmény. Ezúttal nyuszi kupát rendeztek. Az ilyen és ehhez hasonló versenyeknek mindig ugyanaz a céljuk. A Nyuszi Kupát 30 fő részvételével rendezték meg az általános iskolások számára, második osztályos kortól. A versenyzőket életkoruk és az erőviszonyok alapján három csoportba sorolták.

A tollaslabdának számos előnye van. Tinka Lajos végül arról is beszámolt, hogy a versenysportban érdekeltek számára remek gyakorlási lehetőséget jelentett a nyuszi kupa. Ebben a tanévben ugyanis még fontos pontszerző, illetve ranglista verseny vár az igazolt sportolókra.

 

 

 

Címkék