Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. András 18 éves érdi lakos, valamint két 16 éves társa ellen. A három gyanúsított egy 14 éves fiú zsebéből eltulajdonította a telefonját az érdi vasútállomáson.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014. április 25-én 11 óra körüli időben odamentek az érdi vasútállomáson várakozó 14 éves sértetthez, akivel az egyik 16 éves fiú szóba elegyedett, majd a zsebéből az engedélye nélkül kivette a mobiltelefonját és azt nem adta vissza. A rendőrök kiérkezésekor a helyi fiatalok a vasútállomáson tartózkodtak, ahol intézkedés alá vonták őket. A ruházatátvizsgálás során a járőrök az egyik fiatalkorú gyanúsított nadrágzsebében megtalálták az eltulajdonított mobiltelefont, amelyben azonban a SIM kártya nem volt benne. A járőrök átvizsgálták a várótermet és az egyik pad mögött megtalálták az eldobott kártyát is.

Sz. Andrást és társait a rendőrök elfogták és az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett- az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

Címkék