A Frutti Táncsport Egyesület hosszú évek óta működik Érden. Számos táncstílusban oktatják a fiatalokat, a versenyzők és a hobbitáncosok egyaránt megtalálható náluk. Nemrégiben egy komoly versenyen is részt vettek, jelenleg pedig az évzáró gálaműsorukra készülnek, már új otthonukban.

 

A Frutti Táncsportegyesület új otthonra lelt, a Lőcsei úton várják a régi és új táncosokat. A Frutti keretein belül több korosztályban folyik a táncoktatás, tudtuk meg Somogyi Beától, a  Frutti Tánc Sportegyesület művészeti vezetőjétől. Hepp Sándor a Frutti Táncsportegyesület hiphop koreográfusa elmondta, hogy a  Fruttinál fontos, hogy mindenki jól érezze magát, és mindenki örömmel tanulja, majd mutassa be az adott koreográfiát, így valamennyi beleszólásuk a táncosoknak is van abba, hogyan nézzen ki a produkció. Természetesen azoknak is lehetősségük van a bemutatkozásra, akik nem versenyeznek. Így a szülők, a barátok nyomon követhetik az ő fejlődésüket is.

 

Would you like to replay the video?

 

A Frutti Tánc Sportegyesületnél folyamatosan zajlik a munka, és mindig vannak új tervek, új ötletek. Szervezik a nyári tábort, és jelenleg a gyermeknapi fellépésre és az évadzáró gálaműsorra készülnek, most ez utóbbi a legfontosabb. A gyermeknapi fellépésre május 24-én kerül sor, míg a Frutti Gálát június 16-án rendezik meg.

 

 

Címkék