Viszonylag rövid idő alatt lett rendkívül népszerű az Utanpotlassport.hu, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon „A hónap műhelye” nevet viselő díja. Az áprilisi teljesítmények alapján az öt jelölt közé bekerültek az Érdi Spartacus birkózói. A sportágnak most ismét meg kell mutatnia az erejét, az egységét: szavazókat mozgósítani, minél nagyobb számban.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Tavaly márciusban a Dorogi NC nyerte el a díjat és a Decathlon Magyarország Kft. azzal járó, 500 ezer forint értékű sportszervásárlási utalványát. Most az Érdi Spartacus jutott el a jelöltségig, ami már önmagában is sikernek számít.
Szinte jelképesen érkezett a megerősítés. Ma, a bejelentés napján két érdi birkózó, Váncza István és Lajsz Dominik is pontszerző, ötödik helyen végzett a bulgáriai Szamokovban zajló kadet Európa-bajnokság kötöttfogású versenyén.
Hogy a Szpari elnyerje a díjat, vagyis hogy a birkózás újabb sikert arasson, első fokon a közönségszavazást kell megnyerni. Ehhez a sportág minden hívének szükséges mozgósítani az összes ismerősét!…
A négy vetélytárs: Angyalföldi Polgári Lövész Egylet (Budapest), Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (Székesfehérvár), PTE-PEAC (vívás, Pécs), Veszprém KC (kézilabda).
Talán mondanunk sem kell, mekkora kihívás két népszerű csapatsport táborával összemérni az erőnket. Érdekes módon azonban nem sokkal az információ közzététele után a pécsi vívók neve mellett máris megjelent 35 szavazat, amivel az élre álltak…
Voksolni az Utanpotlassport.hu honlapján kell.
Az email-címet kell megadni, kijelölni a választott szakosztályt, és elküldeni. A rendszer is tájékoztat arról, hogy a válaszként érkező email-ben lévő link megnyitásával erősítjük meg a választásunkat. Hogy ellenőrizzem a saját voksom regisztrálását, visszamentem a szavazólapra, ahol üzenet várt: „Ön már szavazott”. Vagyis egy címről csak egyszer lehet szavazni.
A díj odaítélése eddig úgy történt, hogy egyformán 25 százalékot nyomott a latban a MOB, a szerkesztőség, a Decathlon véleménye és a közönségszavazás eredménye. Természetesen előfordult, hogy az adott hónap díját nem a legtöbb szavazatot összegyűjtő műhely nyerte el. Hogy emiatt senkinek ne legyen rossz érzése, Pósfai Gábor, a Decathlon ügyvezető igazgatója néhány napja bejelentette, hogy a voksolás havi győztese – függetlenül attól, hogy összességében hányadik helyen végez – százezer forintos Decathlon sportszervásárlási-utalványban részesül. Most tehát, hogy maximalisták legyünk, már hatszázezer forint a tét…A díjalapítók ugyanakkor úgy döntöttek, hogy – tovább erősítve az objektív elbírálás szakmai szempontjait – a jövőben a Magyar Olimpiai Bizottság 40, a Decathlon, az Utanpotlassport.hu és a közönség szavazata pedig 20-20 százalék mértékben esik latba az összesítéskor.

 

Szavazni az alábbi linken lehet: http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

 

Kérjük, a 40 éves érdi birkózás segítését, hogy nagyobb esélyünk legyen a Hónap Műhely cím elnyerésére.

Az érdi birkózó család nevében

Köszönettel:

Tar Mihály

 

 

Címkék