Kigyulladt egy épület Érden

Kigyulladt egy óvoda melletti lakatlan épület kedden Érden, az óvodát az oltás idejére kiürítették, senki sem sérült meg – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. Csámpai Attila elmondta, hogy a Holló utcai óvodával egybeépített, 60-70 négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. Az óvodából 65 gyermeket és felnőttet kísértek ki. A tüzet hamar eloltották, majd a tetőt lebontották.

 

 

Rendőri ellenőrzés

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a héten fokozott sebesség ellenőrzést tart illetékességi területén. Ma délelőtt az Alispán utcában ellenőriztek a rendőrök.

 

 

Sajtótájékoztató

Sajtótájékoztatót tartott a Magyar Szocialista Párt a főtéren délelőtt. A helyi szervezet elnöke Szűcs Gábor értékelte a vasárnapi választásokat, illetve beszélt a választási vereség kapcsán a párton belül várható változásokról.

 

 

Drágább lesz a benzin

Bruttó 2 forinttal emeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a gázolajé nem változik. Az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 414 forintra nő, a gázolajé 418 forint marad. A Mol legutóbb a múlt héten, pénteken változtatott a benzin árán, akkor bruttó 2 forinttal emelte, a gázolajé nem változott. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

 

 

Jótékonysági futás

Május 25-én, vasárnap rendezték meg az Ófalusi gáton az ötödik jótékonysági futást. Ezúttal közel 100-an futották le az 5,2 km-es távot azért, hogy segíthessenek a tárnoki futóknak. Ezúttal ugyanis őket illette meg a nevezésekből befolyt összeg.

 

 

Szivacskézilabda torna

Május 24-én és 25-én rendezték meg Érden az első Megyei Jogú Városok Szivacskézilabda tornáját az U8-as korosztály számára. A kétnapos eseménynek az Érd Aréna adott otthont. A tornára 10 fiú és 10 leány csapat érkezett. A lányok mezőnyében a szombathelyiek, míg a fiúk között a salgótarjániak játszottak a legjobban.

 

 

Időjárás

Szerdára virradóra keleten, északkeleten még kialakulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. Helyenként élénk lehet a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 15°C között alakul. Napközben nyugat felől ismét gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Eső, zápor, zivatar elsősorban a Dunántúlon és a középső tájakon alakulhat ki. A délnyugati szél megélénkül, zivatarok környezetében megerősödik. Délutánra 17 és 22°C közé melegszik a levegő.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék