A serdülők és az Érdi VSE II is lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését, így hivatalosan véget ért a szezon. Az ÉRD kézilabda szakosztálya ma 19 órakor tartja évadzáróját a Sportcsarnokban.

Hasonló tartalmaink:

 

Az OSB utolsó mérkőzését csütörtökön délután Szigetszentmiklóson játszotta korosztályos csapatunk, a hazaiak döntetlent értek el, így veretlenül zártuk az alsóházi küzdelmeket. Vagyis a csapat feltétlenül előrelépett az alapszakaszbeli teljesítményéhez képest, ahol az MTK-Budapest II és a Dunaújvárosi KA II csapatai mögött végzett.

 

Szintén utolsó bajnokiját játszotta, a már fordulókkal ezelőtt biztos bajnok Érdi VSE II a Budapesti Női I. osztályban. A szoros első félidő után hat góllal győzött csapatunk, így Oláhné Balog Tündéék 41 ponttal, huszonkét mérkőzésen húsz győzelmet aratva zártak.

 

Több korosztályos csapatunk is tornán vett részt az elmúlt hétvégén, a 97/98-as születésűek Bécsújhelyen játszottak, a 2000-es korosztály Kalocsán idősebbek között harmadik helyet ért el, a 2001-esek negyedikek lettek ugyanott, míg a legfiatalabb fiúk- és lányok szivacstornán vettek részt Érden a Batthyány Tornacsarnokban és a Városi Sportcsarnokban.

 

Az előttünk álló hétvégén a szokásos idényzáró tornán, a Velence-kupán szerepel ifjúsági csapatunk, és az Érdi VSE II is.

 

 

forrás: handballerd.hu, fotó:ÉRD U13 és U12-es utánpótláscsapataink Kalocsán

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék