Az idény végi hagyományos évzáróját tartotta a héten az ÉRD női kézilabda szakosztálya a Városi Sportcsarnokban.

Hasonló tartalmaink:

 

Az ünnepi rendezvényen Tekauer Norbert elnök az idény újdonságait hangsúlyozta, és mint elmondta, idén először a fiú szakosztály tagjaival kezdhette a játékosok névsorának felolvasását. A legkisebbektől kezdve, sorban minden korosztályos kézilabdázót kiszólított. Mindenki egy-egy ajándékpólót kapott, mely az idei szezon eredményeinek emlékét örökíti meg. Szintén újdonság volt ebben a szezonban, hogy az egyesület munkáját, a hazai mérkőzések szervezését önkéntesek segítették, az ő egész éves munkájukat is megköszönte a klubvezetés. A Budapesti Női I. osztályban bajnok Érdi VSE II játékosai T. Mészáros András polgármestertől vehették át az aranyérmeket, majd a stábtagokat hívta a dobogóra Tekauer Norbert.

 

Végül a 2013/2014-es szezonban klubcsúcsot beállító felnőtt NBI bronzérmes csapat tagjai következtek. Elsőként Balog Beáta érkezett, aki szezon közben eligazolt, és most vehette át a bronzérmet, továbbá őt is, ahogy a szezon végén távozó játékosokat, Oláh Nórát, Török Petrát és Wolf Alexandrát virággal is köszöntötte a város polgármestere, megköszönve mindnyájuknak az itt töltött időszakot.

 

Az idei év egyik legnagyobb előrelépése feltétlenül a Sportcsarnok birtokba vétele volt, de a legnagyobb sláger Gidófalvy Attila nevéhez fűződik. A hivatalos program véget ért, felcsendült az ÉRD induló, és megnyílt a svédasztal, a fiatalok pedig autogrammokért a felnőtteket vették célba.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

forrás és fotó: handballerd.hu

 

 

Címkék