Májusban véget ért a bajnokság a Treff 07 SE NBII-es kézilabda csapat számára. Buday Ferenc vezetőedző a szezon elején az NBII-ben való bent maradást tűzte ki célként, és a 10. hely megszerzésével sikerült is kiharcolni azt.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A Treff 07 SE férfi kézilabda csapata idén második szezonját töltötte az NBII-ben. A csapat egyértelmű cél a harmadosztályban való bent maradás volt. A csapat a bajnokság során hat győzelmet szerzett és egy döntetlent ért el, így 13 pontot szerzett, és a 10. helyen végzett. Ez pedig elegendő volt ahhoz, hogy elkerülje a kiesést a Treff.

Buday Ferenc edző a körülményekhez és a lehetőségekhez képest elégedett az eredménnyel. A Treff 07 csapatszinten hullámzó teljesítményt nyújtott, így nem meglepő, hogy arattak meglepetés győzelmeket is, amellett, hogy olyan mérkőzéseket is elveszítettek, amelyek nyerhetőek lettek volna. Az edző természetesen már a jövőn gondolkodik, hiszen a következő szezonban sokkal jobban szeretnének teljesíteni.

A bajnokság végeztével még két hétig edzett a csapat, utána pedig egy hosszabb pihenőre mehetnek a fiúk, a közös felkészülés augusztus 4-én kezdődik majd.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék