Napközis jellegű nyári tábort szervezett idén is az Érd-parkvárosi református gyülekezet, a Csurgó utcai templomban. A héten összesen 102 gyermek vett részt a táborban, amely során Bibliai történetekkel ismerkedtek a résztvevők, de sport-, és kézműves foglalkozások is tarkították a napokat.

 

 

Immár 25 éve minden nyáron megszervezi az Érd-parkvárosi Református Egyházközség napközis táborát. A táborban elsősorban a gyülekezethez tartozó gyerekek vettek részt, de azokból az iskolákból is érkeztek tanulók, amelyekben az egyházközség lelkésze hittanórákat tartott. A hét során a táborozók Bibliai ismeretek elsajátítása mellett, színes programokon, foglalkozásokon is részt vettek – tudtuk meg Vassné Baki Ilona, lelkésztől.

A gyerekek a tábor során A kis hercegből is megtanultak részleteket, amit előadtak az egyik délután folyamán, de egyéb változatos programokat is élvezték a résztvevők. A napközis tábort követően a nyár folyamán családi tábort is szervez a gyülekezet, amely szintén nagy érdeklődésre tart számot.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék