Street Workout pályát avattak az Érd Arénánál

Street Workout pályát avattak szombaton délután az Érd Arénánál. Ez a saját testsúlyos edzés egy nagyon előnyös, látványos és teljesen ingyenes edzésmódszer, amelyet ezentúl városunkban is űzhetnek az érdeklődők. A pályát Tekauer Norbert önkormányzati képviselő adta át.

Hasonló tartalmaink:

Még nincs teljesen kész az úgynevezett Street Workout pálya az Érd Aréna mellett, amelyet szombaton délután vehettek birtokba az érdiek. Hamarosan tájékoztató táblákat is kihelyeznek, hogy minél többen megismerhessék ezt az edzésmódszert, amely során extrém gyakorlatokat végeznek a sportolók. A pályát mindenki ingyenesen használhatja.

A megnyitón sportági bemutatót is láthattak az érdeklődők. Molnár Attila, a Street Workout Sportegyesület alapítója elmondta: bárki elkezdheti űzni ezt a sportot, a kezdő, bevezető mozdulatok nagyjából könnyen elsajátíthatóak. Hozzátette: elszántság kell hozzá és egy alap erőnlét. Ez az edzésmódszer megmozgatja a felsőtest minden izmát, a hát, a kar és a váll izmait egyaránt.

A sportból minden évben egyszer rendeznek világbajnokságot és országos bajnokságot is. Emellett világkupa sorozatokra is sor kerül minden évben, több helyszínen. A Street Workout az egész világon elismert versenysporttá, életmóddá nőtte ki magát.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék