Érdi sporttörténetet írt a Delta Röplabda Sportegyesület: a szombaton kezdődött Strandröplabda Országos Bajnokságon a  Dömötör-Mátrai Beáta – Nagy Krisztina páros bronzérmet szerzett.

Hasonló tartalmaink:

 

A Delta Röplabda Sportegyesület három párosa vívta ki a jogot, hogy felkerüljön a 16-os főtáblára, és részt vegyen a a szombat-vasárnap rendezett versenyen.

 

8. helyen Dömötör-Mátrai Beáta – Nagy Krisztina páros

10. helyen Horváth Réka – Marady Fanni páros

14. helyen Défalvi Bettina- Tátrai Nikolett páros

 

A szombaton kezdődött versenysorozatban a legeredményesebben a Dömötör-Mátrai Beáta – Nagy Krisztina párosunk szerepelt: a legjobb négy közé küzdötték magukat.

 

Vasárnap az elődöntőben, gigantikus küzdelemben 2:1 arányban ugyan kikaptak a Szombathelyi Kiti- Szombathelyi Szandra párostól, de a Dömötör-Mátrai Beáta – Nagy Krisztina páros a harmadik helyért hatalmas csatában legyőzte az esélyesebbnek számító  Józsa Zsuzsanna – Ancsin Kitti párost és megszerezte a bronzérmet.

 

Érd város sporttörténetében a labdasportokban a kézilabdás lányokon kívül csak a Delta Röplabda Sportegyesület párosa, Dömötör-Mátrai Beáta – Nagy Krisztina tudtak országos bajnoki bronzérmet szerezni.

 

strandröplabda1

A dobogó 3. fokán az érdi Dömötör-Mátrai Beáta – Nagy Krisztina duó

 

 

fotó: Havran Zoltán (A győztes páros: Lakatos Enikő és Lutter Eszter)

 

 

Címkék