Négygólos győzelmet aratott az ÉRD női kézilabda csapata a HYPO NÖ elleni visszavágón. A második félidő hajrájában biztosítottuk be győzelmünket.

 

 

Südstadtban az osztrák bajnok HYPO NÖ otthonában játszottuk 6. felkészülési mérkőzésünket. A válogatott játékosainkkal kiegészülve jól kezdtük a mérkőzést, Kisfaludy Anett és Katarina Krpez góljaival magunkhoz ragadtuk a vezetést. A 19. percben 6:6-nál egyenlített először ellenfelünk, majd újra sikerült háromgólos előnyt szereznünk (9:6). A HYPO NÖ büntetőből sem tudta bevenni a kapunkat, Janurik Kinga védte Kaiser hétméteresét. A 23. perctől csak egyszer vettük be Sanko Olga kapuját, a hazai csapat ellenben hétszer a miénket, így a félidőben 13:10-re vezetettek az osztrákok.

 

A második félidőben Oguntoye Viktóriát Janurik Kinga váltotta a kapunkban. A játékrész elején öt góllal lépett el a HYPO NÖ. Klivinyi Kinga és Triscsuk Krisztina felváltva szerzett két-két gólt, majd Kovács Anna és Ekaterina Kostiukova is eredményes volt, ezzel egy gólra felzárkóztunk (17:16). A második félidő hajrája azonban nekünk sikerült jobban. A hazaiak a 49. percben szerezték utolsó találatukat a mérkőzésen, ekkor 20:17 volt az állás. Az utolsó 9 percben hét gólt szereztünk, kialakítva ezzel a 24:20-as végeredményt.

 

forrás: handballerd.hu

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék