Tanévnyitó a Gárdonyiban

Mint minden iskolában, így a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban is elkezdődött a 2014/2015-ös tanév, amelynek tanévnyitó ünnepségét hétfőn reggel tartották az intézményben. Ebben az évben 29 osztályban, 819 gyermek kezdte meg tanulmányit az iskolában.

 

 

Belevalók program

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány egynapos képzést tartott az érdi óvodákban dolgozó óvodapedagógusok számára még augusztus 28-án, a Polgárok Házában.

A képzés elsősorban a diabéteszes gyermekek ellátásával kapcsolatos tudnivalókkal foglalkozott.

 

 

Terrorelhárítók a Kósban

A Terrorelhárítási Központ munkatársai tartottak előadást augusztus 27-én, szerdán a Kós Károly Szakképző Iskola rendészeti osztálya számára. A program során a tanulók megismerkedtek a TEK munkájával és a bevetéseken használt eszközöket is megtekinthették.

 

 

Rózsaszín síp

Idén második alkalommal rendezték meg a Rózsaszín síp akciót az Érd Kézilabda Club és a Magyar Kézilabda Szövetség közös szervezésében. A rendezvény célja, hogy minél több fiatalkorú játékos ismerkedjen meg a játékvezetéssel és a későbbiekben minél több játékos válassza ezt a hivatást.

 

 

Időjárás

Kedden reggel elsősorban a Dunántúlon alakulhatnak ki újabb záporok, zivatarok. Az északi, északnyugati szél továbbra is erős, néhol viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 és 17°C között alakul. Napközben ismét többfelé kialakulhat eső, zápor. 18 és 25°C közötti csúcshőmérsékletre van kilátás.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék