Továbbra is veretlenek

 

 

Labdarúgó csapatunk  augusztus 16-án kezdte meg szereplését a megyei I. osztályban. A fiúk idén a tavalyi ezüstérem után a bajnoki cím megszerzésére törekednek. A bajnoki rajt remekül sikerült, az első négy fordulóban ugyanis minden mérkőzésüket megnyerték. A hétvégén a Dabast győzték le, hazai pályán.

Hasonló tartalmaink:

 

 

 

Remekül sikerült a bajnoki rajt az Érdi VSE labdarúgóinak. Az első három fordulóban a Törökbálint, az Üllő majd a Százhalombatta volt a mieink ellenfele, és mindhárom találkozó érdi győzelemmel zárult. Az Érdi VSE szombaton, hazai pályán fogadta az újonc Dabast, természetesen a negyedik találkozón is a 3 pont megszerzéséért léptek pályára. Csapatunk 3:1-es győzelmet aratott.

Ez az átigazolási időszak sem múlt el távozók és érkezők nélkül, bár lényeges változások nem történtek, jelentősen erősödött a  keret. Távozott az Érd csapatától Makituma Noah és Kulin Atilla, az újonnan érkezők pedig Kónya Benjámin, Héray László, Obot Denis Samuel, és Csiszár Zoltán.

A csapat a tavalyi ezüstérem után idén a bajnoki cím megnyerésére törekszik. Az edző és játékosai is úgy gondolják, képes lehet erre a gárda. Csapatunk jelenleg a tabella harmadik helyén áll. Az ötödik fordulóban a Tápiószecső otthonában lép pályára a csapat.  A találkozót 13-án, szombaton rendezik meg 15 órai kezdettel.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék