Küzdelmes mérkőzésen három góllal, 26:23-ra nyertünk a Mosonmagyaróvári KC SE ellen. A második félidő hajrájában sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést.

Hasonló tartalmaink:

 

handballszept13aA kemény védekezéssel kezdő vendég együttes az első percekben két gól előnyt tudott szerezni, de Triscsuk Krisztina és Pálos-Bognár Barbara gyors góljaival a 9. percre már döntetlen volt az állás. A kapuban Janurik Kinga bravúrokat mutatott be, és Schatzl Nadine és Katarina Krpez remek találatai után már mi vezettünk kettővel (7:5). Róth Kálmán időt is kért. Ezt követően három vendégtalálat következett, de Triscsuk Krisztina hétméteresből egyenlíteni tudott. A félidő utolsó percében Krpez emberhátrányból is eredményes volt, Pálos-Bognár Barbara pedig betörés után szerzett gólt. A félidőben 13:13-as döntetlen volt az állás.

A második játékrész elején két mosonmagyaróvári találatra Triscsuk Krisztina válaszolt előbb egy átlövésgóllal, majd hetesből vette be Schneck Réka kapuját. A 47. percig a a vendégek vezettek de, Katarina Krpez kétszer egymás után a kapuba talált, és Klivinyi Kinga sem hibázott, így újra nálunk volt az előny (20:19). Mariama Signaté kétszer is sáncolni tudta a mosonmagyaróvári próbálkozásokat. A védekezésbe sérülése után először, ha még rövid időre is, de Sara Vukcevic is visszatért a pályára. Schatzl Nadine és Kovács Anna góljaival két gólos előnnyel kezdtük meg az utolsó 5 percet, majd Triscsuk Krisztina 7. góljával sikerült három góllal (26:23) zárni a küzdelmes mérkőzést.
handballerd.hu
Címkék