Sajtótájékoztató

Megtartotta szokásos szerdai sajtótájékoztatóját T. Mészáros András polgármester Ófaluban a felújított Polgárőr és Körzeti Megbízotti Irodában délelőtt. A megújult létesítményben a rendőrség és a polgárőrség közösen teljesít majd szolgálatot.

 

 

Már lehet pályázni fűtéskorszerűsítésre

Már lehet pályázni fűtéskorszerűsítésre. Otthon melege címmel állították össze az energiahatékonysági pályázati csomagot. 3 területen lehet vissza nem térítendő támogatásra jelentkezni, ezek kiírása egymás után jelenik meg: nyílás-zárókra, hűtőgépekre és fűtőberendezésekre. Utóbbira 1 milliárd forint jut – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára. A harmadik pályázat ablakok-ajtók cseréjét segíti.

 

 

Beiskolázási tájékoztató

A héten tartották a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a beiskolázási szülői értekezleteket. Hétfőn a nyolc, kedden pedig a négy osztályos gimnáziumi oktatásra jelentkezőknek tartottak tájékoztatót. A szülőket főként a tagozatos és a felsőoktatásba történő továbbtanulási lehetőségek érdekelték.

 

 

Közélet, kultúra, sport

Szeptember 25-én, csütörtökön ismét megjelenik Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingyenes hetilapja, az Érdi Újság. A lap tartalmáról ez alkalommal is a főszerkesztőt, Bognár Nándort kérdeztük.

 

 

Boksz terem nyílt Érden

Bár már másfél hónapja birtokba vették az érdi Boksz klub sportolói az új boksz termet a Budai úton, a hivatalos átadásra csak szerdán délelőtt került sor.  Az eseményen többek között részt vett T. Mészáros András polgármester, dr. Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, valamint Balzsay Károly egykori profi világbajnok ökölvívó.

 

 

Időjárás

Csütörtökön reggelre nyugat felől többfelé erősen megnövekszik a felhőzet, és nyugaton, délnyugaton kisebb eső is kialakulhat. A Dunántúlon helyenként megélénkülhet az északnyugatira forduló szél. Hajnalra többnyire 5 és 10°C közé csökken a hőmérséklet. Napközben egy gyenge hidegfront hatására több lesz a felhő az égen, északnyugat felől szórványosan kisebb eső, zápor is kialakulhat. A Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél, délután 14 és 19 fokot mérhetünk.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék