A Fidesz-KDNP és az Otthon Tárnokon Választási Szövetség közös jelöltje Szolnoki Gábor nyerte a vasárnapi választást a szomszédos településen. A választópolgárok 48 százaléka szavazott a folytatásra, így a polgármester harmadik ciklusát kezdheti el Tárnokon.

Hasonló tartalmaink:

 

 Az Otthon Tárnokon Választási Szövetség már 13 éve társadalmi-politikai szervezetként dolgozik a településért, a közel másfél évtized alatt jelentős közéleti hagyományokat sikerült teremteni. Szolnoki Gábor polgármester elmodta, hogy a Fidesz-KDNP-vel közösen olyan politikát folytattak az elmúlt években, ami Tárnok életében kikerülhetetlen. Az eredmények magukért beszélnek, így ez is a választási siker kulcsa volt – tette hozzá. Az ismét megválasztott polgármester a szavazatok 48 % -át szerezte meg a vasárnapi választáson.

A tárnokiak 40 %-a járult a szavazóurnák elé és a többség a folytatásra szavazott, illetve azokra az elképzelésekre, amelyek a következő 5 év helyi politikáját határozzák majd meg. A tárnoki képviselő testület arányaiban változatlan maradt. A Fidesz-KDNP-OTVSz hat, a Civil Fórum pedig két képviselővel lesz jelen Tárnok életében.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék