Alakuló ülés Pusztazámoron

Október 21-én a pusztazámori önkormányzati képviselők is átvették megbízóleveleiket, majd az új testület ezt követően az első ülését is megtartotta. Mint azt a település polgármestere elmondta, a testület összetételét illetően mindössze egyetlen személyi változás történt, így a következő ciklusban is ugyanazok a politikusok irányíthatják a falut, akik az elmúlt négy esztendőben tették.

 

 

Hamarosan indul a zöldjárat

November első felében várhatóan ismét elindítja az úgynevezett a zöldjáratokat az Érd és Térsége Hulladékkezelő Kft. A szolgáltató kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy az elszállításra szánt ágat, nyesedéket kötegelve adagolható méretben, kb.1m.-es hosszra vágva helyezzék az ingatlan elé. A részletekről a társaság ügyvezetője, Szamek Zsolt adott tájékoztatást.

 

 

Ünnepség a Telekiben

A héten tartották meg a Teleki Sámuel Általános Iskolában az intézmény névadójának tiszteletére minden esztendőben megrendezett ünnepélyt. Az ünnepség keretén belül átadták a városi földrajz,- illetve asztalitenisz verseny helyezettjeinek az érmeket és megkoszorúzták az intézményben lévő Teleki Sámuel szobrot is.

 

 

Csatornázás Tökön

Közel 500 millió Ft-os Európai Uniós támogatásnak köszönhetően Tök településen is elkezdődhetett a csatornázás. A kivitelezési munkálatok jelenleg is zajlanak, a projekt befejezésére várhatóan 2015-ben kerül sor.

 

 

Időjárás

Szombaton erősen, majd változóan felhős lesz az ég, eleinte szórványosan alakul ki kisebb eső, zápor. Hajnalban 5 és 7 fok körül várható a minimum-hőmérséklet. Délutántól csökken a csapadék. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 8, 13 fok között alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék