14_10_28_temeto_ellenorzes_2Mindenszentek és Halottak napján megnő a sírkertekben és azok környékén a gyalogos illetve az autós forgalom is. Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a temetők, kegyhelyek környékén közbiztonsági, közlekedési, és bűnmegelőzési feladatokat látnak el az ünnep zavartalan biztosítása érdekében.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Már ma is nagy volt a forgalom az Ercsi úti temetőnél, a hét vége felé pedig még több látogatóra számítanak. A temetőkben és a környékén lévő nyugalom biztosításában a rendőrség munkatársai nyújtanak majd segítséget az arra járóknak. Visszatérő jelleggel már a napokban is járőröznek a rendőrök a sírkertekben, október 31-én, november 1-jén és másodikán pedig állandó felügyeletet biztosítanak.

Az ünnepek alatt, a fokozódott forgalom miatt érdemes jobban figyelni – hívta fel a figyelmet Nogula Tamás. A Közrendvédelmi Osztály vezetője hangsúlyozta, hogy a parkolási és a forgalmi rend betartása mellett értékeikre is fokozottabban vigyázzanak a látogatók. Erre plakátok is figyelmeztetik a látogatókat.

Nogula Tamás hangsúlyozta, hogy a fokozott rendőri létszámnak és jelenlét ellenére ebben az időszakban megnövekszik a bűncselekmények száma.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék