Az Érdi Vívó Sport Club már korábban is együttműködött az Érdi Torna Clubbal, több versenyt is szerveztek közösen, a jövőben azonban hamarosan beolvad a vívó klub az ÉTC-be. A vívó klub vezetője a változástól létszámnövekedést és színvonalasabb, jobb minőségű munkát vár.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Hosszú évek óta működik városunkban az Érdi Vívó Sport Club, azonban a jövőben az Érdi Torna Club vívó szakosztályaként működik tovább a szervezet. Az egyesület jelenleg 56 sportolót számlál, és az edző nagy örömére, egyre több a lány köztük, jelenleg körülbelül a sportolók egyharmada a gyengébbik nemből kerül ki. Ujjady Árpád elmondta, tavaly még voltak foghíjas korosztályok, de idén ez a probléma megszűnt.

A klubban továbbra is várják a sportolni vágyókat. Mivel féloldalas sportágról van szó, hivatalosan 9-10 éves kor az alsó határ, de erősebb testalkatú 8-9 évesek esetén már tettek kivételt.

Ősszel megkezdődött a versenyszezon is, ezért is edzenek a fiatalok az őszi szünet ellenére. Ujjady Árpád edző végül elmondta, hogy jövőre is megrendezik a hagyományos Érd Kupát, amely már az ötödik hazai rendezésű verseny lesz. Ennek várható időpontja március vége, április eleje lesz.

 

 

Would you like to replay the video?
Címkék