Pályaválasztási kiállítás

A Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Érdi Kirendeltsége tegnap Pályaválasztási Kiállítást szervezett a Batthyány Általános Iskola és Sportiskola Sportcsarnokában. A rendezvény célja a térség pályaválasztás előtt álló fiataljainak minél szélesebb körű tájékoztatása a választható szakmák, továbbképzések terén.

 

 

Iskolakóstolgató

Iskolakóstolgató címmel rendeztek bemutató foglalkozást nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek az Érdliget Általános Iskolában pénteken délután. A négy alkalmas programsorozat első állomásán a gyerekek az ősszel kapcsolatban oldottak meg feladatokat, szüleik pedig feltehették kérdéseiket az iskolában zajló pedagógiai munkával kapcsolatban.

 

 

Kiállítás a Szepes Galériában

“Színes világ” címmel, a Szigetszentmiklósi Alkotói Kör Képzőművészeti Egyesület festményeiből nyílt kiállítás múlt hét pénteken. A tárlatot a december 5-ig lehet megtekinteni a Szepes Gyula Művelődési Központ galériájában.

 

 

Győzelem és továbbjutás

A tavalyi bajnokságban elért bronzérmének köszönhetően a 4. fordulójában csatlakozott kézilabda csapatunk a Magyar Kupa küzdelmeibe, a továbbjutást a Fehérvár KC ellen harcolhatták ki a lányok, idegenben. Csapatunk ötgólos hátrányból fordított és egy gólos győzelmet aratott, így 8 közé jutott, míg a Fehérvár búcsúzott a Magyar Kupától.

 

 

Időjárás

Kedden reggel is többfelé kell számítani párás, ködös tájakra, máshol pedig erősen felhős időre, borult ébredhetünk, de csapadék ekkor sem valószínű. Északnyugaton élénk lehet a déli-délkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12°C között alakul. Napközben is sok lesz felettünk a felhő, naposabb időszakokra inkább északkeleten számíthatunk. Északnyugaton továbbra is élénk lehet a délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék