“Színes világ” címmel, a Szigetszentmiklósi Alkotói Kör Képzőművészeti Egyesület festményeiből nyílt kiállítás múlt hét pénteken. A tárlatot a december 5-ig lehet megtekinteni a Szepes Gyula Művelődési Központ galériájában.

Hasonló tartalmaink:

 

 
2005-ös megalakulása óta várja az amatőr,- vagy ahogy az alkotói kör elnöke fogalmazott- az önképző művészeket a Szigetszentmiklósi Alkotói Kör Képzőművészeti Egyesület, hogy minél többen megismerjék a közös alkotás élményét. Noha profinak mondható művészek a mai napig nincsenek köztük, sokat tanultak az elmúlt évek során – tette hozzá.
Az egyesület alelnöke szerint, a “Színes világ” című tárlaton mindenki átfogó képet kaphat a közösség művészetéről. Úgy véli, a most kiállított festményeken elsősorban az látszik, hogy senkinek sem kötik meg a kezét, ha alkotásról van szó.
A Szigetszentmiklósi Alkotói Kör évente 10-15 tárlaton vesz részt. A társaság számára a legfőbb cél ugyan továbbra is a jó hangulatú együttlét és a közös alkotás, de mostanra már a kiállítások is legalább ilyen fontos részét képezik a közösség életének. A Szigetszentmiklósi Alkotói Kör “Színes világ” című kiállítását december 5-ig láthatják a Szepes Gyula Művelődési Központban.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék