Beindulhat a vízilabda-oktatás Érden

A Budapesti Honvéd Vízilabda szakosztálya felvételt hirdet 2002 és 2005 között született, úszni tudó fiúk és lányok részére. A foglalkozásokat az Érd Arénában tartják majd, és itt kerül sor jövő héten a felvételikre is. Az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak, valamint szüleiknek Gergely István világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint Novák Ferenc szakosztályvezető tartott tájékoztatót szerdán délelőtt.

Hasonló tartalmaink:

Érd eddig is színes sportélettel büszkélkedhetett, azonban a vízilabda mindeddig hiányzott a kínálatból. A Budapesti Honvéd vízilabda szakosztálya jóvoltából azonban hamarosan Érden is elindulhat a vízipóló oktatás. A részletekről Gergely István olimpiai, és világbajnok vízipólós, valamint Novák Ferenc szakosztály igazgató adott tájékoztatást a Gárdony Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak. 

Gergely István elmondta, hogy a leendő vízipólósoknak egyéb élményeket is szeretnének nyújtani, mint hogy saját korosztályukkal edzhetnek. Hiszen találkozhatnak majd a hazai sportág nagyjaival is. A tájékoztató célja az információ-átadás és a jövőkép felvázolása volt, és már most sikerült jó néhány fiatal érdeklődését felkelteni.

A gyermekek számára felvételit tartanak 18-án kedden és 20 csütörtökön az Érd Arénában, és a későbbiek folyamán is itt tartják majd számukra az edzéseket.  Minden bizonnyal a gárdonyis fiatalok közül is sokan ellátogatnak majd a jövő heti felvételire.

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék