handnov151Szebbnél-szebb akciókkal tarkított mérkőzésen 33:18-as győzelmet arattunk a SPONO Nottwil felett. A párharc második mérkőzésére holnap kerül sor, szintén az ÉRD Arénában.

Hasonló tartalmaink:

 

A tavalyi szezonban megszerzett bronzérmünknek köszönhetően a 3. fordulóban csatlakoztunk az EHF-Kupa küzdelmeibe. A mérkőzés elején kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, ezt követően azonban zsinórban hét gólt lőttünk, amivel megfordítottuk az állást (7:2). Emberhátrányban is eredményesek tudtunk lenni, míg ellenfelünk hétméteresekből szerzett gólokat. Védekezésben sikerült labdákat szereznünk, és a gyors lerohanásokból szerzett gólokkal tovább tudtuk növelni az előnyünket. 15. találatunkat Katarina Krpez remek passzát követően Schazl Nadine szerezte kínai figurából. A szünetre 17:9-es állásnál vonulhattak a csapatok.

 

A második félidőben Janurik Kingát Oguntoye Viktória váltotta a kapuban, balszélen pedig Takács Kitti kapott szerepet. Támadásban néhány technikai hibától eltekintve szép akciók végén szereztünk gólokat, védekezésben pedig jól zárt a védőfalunk. Oguntoye Viktória indítását Kisfaludy Anett váltotta gólra, ezzel a 40. percben tízgólosra nőtt az előnyünk (22:12). Szekeres Klára jó védekezése mellett lerohanásból, majd átlövésből is eredményes volt. A félidő közepén Mester Nóra is pályára lépett, és két indítást gólra is váltott (32:17), így az összes mezőnyjátékosunk gólt szerzett a mérkőzésen. A mérkőzés hajrájában Szvetlana Gridnyeva két svájci hétméterest is hárított, így végül 15 gólos győzelmet arattunk (33:18). A párharc visszavágójára holnap kerül sor 15:30-kor az ÉRD Arénában.

 

handballerd.hu

 

 

 

 

Címkék